Strategjia kombëtare për rininë, Rama me nxënësit në Durrës: Problem informatika dhe laboratorët, i adresojmë në projektbuxhetin e vitit që vjen

19 Tetor, 17:57 | Përditesimi i fundit: 2021-10-19 20:14:24

Kryeministri Edi Rama është ndalur sot në Durrës, ku ka zhvilluar një bashkëbisedim me nxënës të shkollave të ndryshme të qytetit bregdetar, në kuadër të projektit të qeverisë për të hartuar Strategjinë e Re Kombëtare për Rininë (2022-2029). Ndërsa dëgjo problematikat e nxënësve, Rama tha se pothuajse ata kanë të njëjtat problematika, duke theksuar se ato do të adresohen që me projektbuxhetin e vitit të ardhshëm.

Një problematikë e tillë tha Rama është edhe cilësia e mësimit të informatikës dhe orëve në laboratorë. AI tha se plotësimi i laboratorëve do të jetë një plan afatshkurtër si dhe do të ndryshohet sistemi i mësimit të informatikës

Kategori të tjera

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha
Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha

  Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha