Sulmuan me armë zjarri policët e kufirit në Morinë, SPAK dërgon për gjykim 7 trafikantët e klandestinëve

24 Shkurt, 14:50

SPAK ka mbyllur hetimet dhe ka dërguar për gjykim 7 trafikantët e klandestinëve, të cilët hapën zjarr ndaj policisë kufitare në Morinë në maj 2023. Sipas SPAK 5 sirianët dhe 2 algjerianët ishin pjesë e 2 grupeve që vepronin në Shqipëri e Kosovë.