Surrogacia dhe 'martesa' tek tarraca e bashkisë/ Qytetarët mbajnë protestë tek sheshi 'Skëndërbej': Familja dhe jeta po kërcënohen

23 Maj, 20:13

Qytetarët mbajtën një protestë sot në sheshin ‘Skëndërbej’ për të kundërshtuar projekt ligjin për Surrogacinë, Abortin dhe Shëndetin Riprodhues të Grave dhe Vajzave.