Surrogacia dhe 'martesa' tek tarraca e bashkisë, qytetarët protestë te sheshi ‘Skëndërbej’: Po shkatërrohet familja

24 Maj, 19:06

Dhjetëra qytetarë u mblodhën sërish në protestë në sheshin ‘Skëndërbej në Tiranë, kundër pr.ligjit për surrogracinë dhe martesave të së njëjtës gjini.