Taksa në Rrugën e Kombit dhe mosbindjacivile Pj.2

6 Prill 2018, 09:55 | Përditesimi i fundit: 2018-04-06 09:57:35

Në Repolitix në Report TV debati i deputeteve për Taksën në Rrugën e Kombit Pj.2

Programe të tjera

Shiko të gjitha