Taksa për Rrugën e Kombit, i ftuar Damian Gjiknuri, Ministër i Infrastrukturës dhe Energjisë Pj.1

13 Prill 2018, 10:30

Ministri Damian Gjiknuri hedh dritë për taksën në Rrugën e Kombit në Emisionin Repolitix në Report TV Pj.1

Programe të tjera

Shiko të gjitha