Tatim 15% për pagat e të larguarit padrejtësisht nga puna

22 Shtator, 21:16

Të gjithë personat e larguar nga puna, fitojnë gjyqin kundër punëmarrësit dhe marrin dëmshpërblim, do të paguajnë tatim 15% për shumën që do të marrin. Ky vendim hyn në fuqi në nisje të vitit 2024