Tatim i ri te profesionet e lira, Gjokutaj: Do rriten çmimet, nxit informalitetin dhe largimet drejt fqinjëve! Çoçoli: Taksë e padrejtë, diskriminuese

22 Shtator, 21:10

Ekspertët e ekonomisë Fatos Çoçoli dhe Eduard Gjokutaj në “Studio Live” në Report Tv u shprehën se tatimi me 15% deri në 23% i profesioneve të lira do të sjellë rritje të çmimeve të shërbimeve që ata ofrojnë. Kjo taksë sipas tyre është diskriminuese dhe nxit informalitetin e largimin drejt vendeve fqinje