Tatimet nisin kontrolle për nën deklarimin e pagave të punonjësve për kompanitë e sigurimeve, mediat e institucionet e arsimit privat

5 Gusht, 14:14

Tatimet nisin kontrollet në kompanitë e sigurimeve, në media dhe nëpër institucionet e arsimit privat për shkak të rrezikut që paraqesin për evazion fiskal në paga. Sipas tatimeve këto biznese janë evidentuar me risk në analizat e kryera për mos deklarimin real të pagave të punonjësve të tyre.

Kategori të tjera