Të tërhequr nga amnistia fiskale e penale? Rama: Do të bëhet, ne do t’i legalizojmë paratë e shqiptarëve! Këtu ka parti që financohet nga vend armik

28 Shtator, 13:50

Edhe një herë tjetër Kryeministri Rama është shprehur më se i vendosur për të vijuar me nismën e qeverisë për amnistinë fiskale dhe penale për paratë e shqiptarë.

    Kategori të tjera