''Tek ne merret patenta me lekë ndaj kemi vdekje nga aksidentet: 200 mijë lekë për pikët e patentës

14 Gusht, 10:53 | Përditesimi i fundit: 2020-08-14 12:43:52

Në një komunikim të drejtpërdrejtë telefonik me emisionin e mëngjesit “Shtypi i ditës dhe Ju” një qytetare nga Shkodra u shpreh se në Shqipëri patenta merret me lekë, në mënyrë abuzive ndaj edhe shteti duhet të ndërhyjë tek autoshkollat me kontrolle sepse në rrugë më pas shtypin njerëz. Ajo solli një denioncim me një ndodhi në Shkodër ku për të shmangur heqjen e pikëve të pantentës një të njohuri të saj iu desh të japë nën dorë 200 mijë lekë që të mos I digjej patenta.

Programe të tjera

Shiko të gjitha