Telefonuesi flet për XHUNGËL dhe pyet i revoltuar: Kush GJYQTAR e politikan është futur në BURG?

7 Shtator, 10:05

Në programin e mëngjesit “Shtypi i Ditës dhe Ju” në Report Tv një telefonues ishte tej mase i revoltuar me realitetin , me klasën politike me faktin që sipas tij nuk ka drejtësi. Zotëria pyeti me zë të lartë: Kush nga gjyqtarët e larguar nga drejtësia apo politikanët e korruptuar është futur në burg? Ndiqeni mendimin e tij.

Programe të tjera

Shiko të gjitha