Temperatura nën 0, i ftohti dëmton 250 ha patate në Divjakë

29 Mars, 19:27

I ftohti dhe temperaturat e ulëta të ditëve të fundit u kanë dëmtuar fermerëve të Divjakës qindra hektarë të mbjella me patate. Ata thonë se pasojat do të reflektohen në vonesën e daljes në treg të kësaj kulture

Kategori të tjera