Tentuan t’i iknin komunizmit me not, përkujtimore në Korfuz! Notarët nga Anglia: Erdhëm me kënaqësi për këtë kauzë

17 Shtator, 14:37

Për të kujtuar të gjithë ata persona që kërkonin t’i iknin komunizmit me not dhe që nuk ia dolën dot është organizuar në kanalin e Korfuzit një përkujtimore ku morën pjesë 65 notarë. Shumica e tyre që ishin nga Anglia thanë se janë të kënaqur që po kontribuojnë për një kauzë të tillë.

Kategori të tjera