Thoni mirupafshim Diellit dhe nxirrni xhupat, nga nesër ndryshon moti! Ja parashikimi

15 Prill, 15:20

Ndërsa temperaturat e fundjavës shkuan deri në 31 gradë do të kemi një ndryshim rrënjësor, prandaj ju këshillojmë të mos ndryshoni garderobën.