Tiranë/ Afera CEZ-DIA, rrëzohet rekursi i Kastriot Ismailaj në Gjykatën e Lartë, lihet në fuqi vendimi i Apelit

31 Maj, 11:52

Gjykata e Lartë rrëzoi sot rekursin e Kastriot Ismailaj, ish-administratorit të kompanisë DIA, pasi më parë edhe Apeli kishte lënë në fuqi vendimin e Shkallës së Parë. Ismailaj u dënuar për mashtrim dhe pastrim parash.