Tiranë, arrestohet 40-vjeçari i shpallur në kërkim, Apeli e kishte dënuar me 3 vite burgim për shitje narkotikësh (EMRI)

20 Prill, 11:01

Një 40-vjeçar është vënë në prangat e policisë pasi ishte shpallur në kërkim. Gjykata e Apelit e kishte dënuar me 3 vite e 4 muaj burgim për veprën penale 'Prodhimi dhe shitja e narkotikëve'.