Tiranë/ Mbi 300 artistë nga bandat e ushtrive të Shqipërisë, Kosovës, vendeve të NATO-s dhe SHBA japin koncert bamirësie për Ukrainën

3 Dhjetor 2022, 20:33 | Përditesimi i fundit: 2022-12-03 20:33:44

Bandat e ushtrive të Shqipërisë, Kosovës, vendeve të NATO-s dhe SHBA kanë zhvilluar koncert bamirësie për Ukrainën në Tiranë.

Kategori të tjera