Tiranë/ Sekuestrohet vila në Petrelë, prokuroria: Ishte pa leje dhe me dokumente të falsifikuara

21 Prill, 13:20

Prokuroria e Tiranës ka zgjeruar hetimet për ndërtimet pa leje të kryera në fshatrat afër kryeqytetit. Pas sekuestros se 7 vilave një muaj me parë një tjetër vilë ka rezultuar se është ndërtuar pa leje dhe me dokumente të falsifikuara, e cila është vënw në sekuestro