Trafiku i mbetjeve kancerogjene nga Italia/ Tre drejtorë dhe prefekti zbarkojnë në portin e Vlorës!

21 Shkurt, 08:40

VLORE-Një ditë pas operacionit ku u zbulua dhe u godit rrjeti i trafikut të mbetjeve toksike dhe lëndës kancerogjene amiant, mëngjesin e sotëm në portin e qytetit bregdetar shkuan për inspektim prefekti Flamur Mamaj, drejtori i doganës, i portit dhe i policisë.

Kategori të tjera