Tragjedia e efektives 21-vjeçare që ktheu armën ndaj vetes! Mesazhet e dyshimta me të dashurin e arrestuar

25 Maj, 14:08

Policia arrestoi të dashurin 28-vjeçar të efektivet të vetëvrarë me armën e shërbimit pasditen e së premtes, me akuzën se ka penguar në zbulimin e së vërtetës që e shtyu të renë drejt vendimit tragjik. I dashuri 7 vite më i madh Endri Nika ka hyrë në banesë pas Aldorjana Loshi nuk i përgjigjej thirrjeve të tij, dhe pasi e pa të pajetë, ka fshirë nga celulari i saj të gjitha mesazhet e shkëmbyera me njëri-tjetrin.