Tregu i zi i letrave me vlerë/ Mbi 1.2 milionë bono në qarkullim por s'dihet kush i ka dhe me çfarë vlere i shet! 'Ekonomia' pro zgjatjes së afatit deri në 2027-ën

5 Qershor, 18:15

Afati për përdorimin e letrave me vlerë për të paguar një pjesë të faturës së legalizimit të banesës, apo për të privatizuar prona shtyhet deri në 2027-ën. Edhe pse kjo shtyrje u miratua në komisionin e Ekonomisë, deputetët ngritë pikëpyetje se kush i disponon këto letra apo çfarë vlere kanë, por pa marrë përgjigje.