Tuneli i Llogarasë, Rama: Punimet vijojnë me ritme të larta! Vepër që shkurton kohën dhe rrit sigurinë rrugore drejt bregdetit të jugut

24 Shtator, 08:28

Punimet në tunelin e Llogarasë vijojnë me ritme të larta. Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamjet duke thënë se kjo vepër shkurton kohën, ul kostot dhe rrit sigurinë rrugore drejt bregdetit të jugut.

Kategori të tjera