Turizëm dhe traditë! Turi i folkut “ndez” me këngë e valle Elbasanin

22 Qershor, 16:21

“Turi i folkut” është koncerti që bëri bashkë shumë qytetarë në Elbasan, për të shijuar këngët e vallet të artistëve të Ansamblit Kombëtarë.