‘Udhëtoj nëpër botë, duke shitur foto’, historia e të riut turk që la ushtrinë për të udhëtuar

9 Qershor, 16:47

Anëll Ëzly, është një 24 vjeçari turk i cili ka lënë ushtrinë për të udhëtuar nëpër botë me para që fiton duke shitur fotografi të çastit. Deri më tani ka parë Ballkanin dhe aktualisht ndodhet në Prizren, Kosovë