Ura e Belindës në Patos rrezikon shembjen, kryebashkiakja Balilaj: S’kemi fonde! Kërkojmë zgjidhje nga emergjencat

5 Gusht, 17:34

Një urë në Patos është duke u shembur, problematikën përpos banorëve e pranon dhe kryebashkiakja Balilaj. Ajo thotë se nuk ka fonde për ta rikonstruktuar ndaj kërkon zgjidhje nga Emergjencat Civile pranë Ministrinë e Mbrojtjes.

Kategori të tjera