Urgjenca e QSUT-së ende jashtë funksioni, 500 urgjenca në 10 ditë u dhanë në spitalin Menorial të Fierit

20 Shkurt, 15:02

Pas zjarrit të rënë në katin -1 të urgjencës në QSUT në një nga dhomat e sherbimeve teknike ende shërbimi nuk i është kthyer normalitetit. Për këtë ministrija urdhëroi që pacientët e jugut përfshirë dhe të qarkut Berat të marrin urgjencën mjekësore në spitalin Memorial të Fierit.