“Veç vullkan nuk kemi pasur!” Në Krujë ndryshimet klimatike shtuan zjarret e përmbytjet

22 Qershor, 16:03

Pas Konferencës Kombëtare për ndryshimet klimatike, 8 bashkitë pjesëmarrëse kanë identifikuar problematikat e shkaktuara nga ndryshimet e klimës dhe janë me sytë nga investimet.