Veliaj inspekton Pistën Olimpike të Atletikës në Parkun e Liqenit: Mbajtëm premtimin që i bëmë Luiza Gegës, një investim fantastik për sportistët e rinj

15 Gusht, 15:07

Pista Olimpike e vrapit dhe kërcimit është drejt përfundimit të punimeve për të pritur sportistët profesionistë në mes të Parkut të Liqenit të Tiranës. Pista me 6 korsi është realizuar sipas standardeve të atletikës dhe është në pritje të certifikimit për t’u përdorur edhe si hapësirë për aktivitete ndërkombëtare. 

Kategori të tjera