Veliaj në Kombinat: Mirënjohës për çdo socialist që ka kontribuar! Nga 100 parti, vetëm PS di të bëjë qytet dhe shtet

15 Qershor, 18:21

Dikur një zonë që votonte djathtas, tashmë Kombinati është kthyer në udhëheqës të fitores së socialistëve në kryeqytet.