Veliaj shërben drekën e Kurban Bajramit në Qendrën Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuara në Laprakë: Një qytet i mirë, si Tirana, ka vend për të gjithë

16 Qershor, 15:48

Kryetari i Bashkisë së Tiranës, Erion Veliaj shërbeu drekën në Qendrën Komunitare për Personat me Aftësi të Kufizuara në Laprakë, nga ku uroi të gjithë besimtarët myslimanë për një Bajram plot mirësi dhe dashuri.