Veri Jug - Besiona dhe Armando, dy specialistë që presin turistët

11 Prill, 16:57

#verijug #reportTV Specialistët Besiona Simoni dhe Armando Veshaj, në një udhëtim me bicikleta, flasin mbi jetën e shpendëve ujorë në Lagunën e Kune Vainit. Vrojtimet nga kullat e vëzhgimit dhe ndalesë në urën e peshkatarëve

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha