Veri Jug - Bujtinat agrituristike në Seferan

24 Prill, 15:51

Veri Jug ndalon në dy bujtina të investuara me qëllim zhvillimin e agriturizmit në zonën e Dumresë. Historia e shëndrrimit të një banese të vjetër në bujtinë turistike nga dy intelektualë që kanë lënë Tiranën dhe jetojnë në fshatin Seferan. Miqtë dhe turistët në bujtinën e tyre.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha