Veri Jug - Figurat historike të kështjellës së Kaninës

21 Mars, 15:11

Historiani Hoxha flet për themeluesin e kështjellës mbretin Justinian i 1-rë, zotëruesin e kështjellës Gjergj Araniti, princeshën Rugjina dhe Donika Kastriotin, gruan e Gjeregj Kastriotit.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha