Veri Jug - Investim për agroturizëm pas emigrimit

3 Korrik, 15:02

Historia e peshkatarit Gëzim Paja që, pas 12 vjet emigrimi, investoi për ngritjen e një bujtine për zhvillimin e agroturizmit në fshat. Peshkimi dhe lojrat sportive në liqen.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha