Veri Jug - Në Pezë të Vogël prodhohen lodra

28 Mars, 16:44

#verijug #reportTV Në Pezë të Vogël prodhohen lodra Veri Jug është ndalur në mobilerinë e vëllezërve Bilali, Gazmendi dhe Mariglenti dhe ju sjell historinë e punës dhe të ateliesë së prodhimit të lodrave për fëmijë në fshatin Pezë e Vogël.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha