Veri Jug - Një minifermë lopësh në fshatin Gramëz

19 Qershor, 14:43

Themeluesi I disa bizneseve, qytetari idealist nga Kruja Muharrem Hocja, rrëfen ngritjen e minifermës me lopë, në të cilën punojnë vec familjarëve Hocja, edhe 5 puntorë nga fshati Gramëz. Kopshti me shegë, me ullinj dhe me hardhi, si pjesë e realizimit të një bujtine me zhvillim agroturizmin në fshat.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha