Veri Jug - Orenditë shtëpiake në kovaçanën e usta Vanit

4 Prill, 16:12

Usta Vani, kovaci artizanal në Pazarin e Vjetër të Korcës, tregon se, përvec këmborëve dhe zilkave për bagëtitë, ai bën në kovacanën e tij edhe orendi shtëpiake: saçë për lakrorë, dollapë për pjekjen e kafesë, kova dhe kazanë për nevojat e familjeve në fshat etj.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha