Veri Jug - Pak para koncerteve

26 Qershor, 15:00

Mjeshtri Rami Gurra flet për akordimin e pjanove para koncerteve të studentëve në hollin e Akademisë së Arteve, në muzeumin BunkArt1 me artistët dhe instrumentistët e Akademisë së Arteve etj.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha