Veri Jug - Peshkatarët e Kune Vainit

11 Prill, 17:00

#verijug #reportTV Zef Nika, peshkatar I vjetër në brigadën e peshkatarëve ndanë lagunës së Kune Vainit, sjell eksperiencën e punë së brigadës dhe pasionin mbi punën e peshkatarit, një punë që e ka mësuar nga babai dhe gjyshi I tij dhe që sot, po ja mëson edhe të birit.

Programe të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha

    Nuk u gjeten video për këtë program!

Shiko të gjitha