Vijon hapja e kutive me materiale zgjedhore, debate në KAS! Kaziaj i LSI: Në disa QV s’ekziston regjistri me regjistrime! Salianji: Të ndjekim procesin

17 Maj, 11:42

Ndërsa vijon hapja e kutive me materiale zgjedhore në mbledhjen e KAS, ka pasur debate mes përfaqësuesit të PS Eridian Salianji dhe atij të LSI Altin Kaziaj.

Tanimë, është duke ndodhur hapja e 24 kutive ku do të merren materialet zgjedhore: procesverbalet, regjistri i votuesve, shënimet e komisionerëve etj.

Dhe pas inspektimit të tyre do të vendoset nëse ka nevojë për rinumërim votash.

Kaziaj tha se është evidentuar fakti që në disa QV nuk ekziston regjistri me regjistrime e duke e konsideruar këtë si të qëllimshme.

Salianji ka kërkuar që procesi të ecë normalisht dhe ka sugjeruar që të mos nxirren pretendime që në fillim të procesit.

Kategori të tjera

    Nuk u gjeten video për këtë Kategori!

Shiko të gjitha