Vijon montimi i Urës së Madhe në Kukës, nis vendosja e shtresave të stabilizantit dhe asfaltimi i tyre

14 Prill, 12:34

Konstrukti metalik i urës së re mbi Drin është pozicionuar në bazamentin përfundimtar të saj ndërsa pritet të nisë puna për montimin e pjesëve dhe vendosjen e shtresave të nevojshme drejt përmbylljes së plotë të projektit.