Vijon rritja e çmimeve, 7.1% më shumë se në shkurt 2022! Kryesojnë qumështi dhe djathi

8 Mars 2023, 20:18

Lufta në Ukrainë dhe pasojat e saj në ekonominë globale vijojnë të jenë prezente.