Vijon rritja e çmimeve të produkteve të importit, INSTAT publikon shifrat e 3 mujorit të katërt të 2022: Energjia rritet me 19,4% dhe produktet ushqimore me 13,4%

6 Mars, 22:36

Vijon rritja e çmimeve të produkteve të importit, edhe pse ritmi i rritjes është ngadalësuar nga 9 muajt e parë të vitit 2022. Peshën më të madhe duket se kanë energjia dhe industria e përpunimit. INSTAT publikon shifrat e importit të 3 mujorit të katërt të vitit 2022.

Kategori të tjera