Vitor Shahinaj dhe lahutat e lashta

6 Shtator, 20:13

Ndërtimi i lahutës, instrumentit muzikor popullor me të cilën është luajtur edhe Eposi I Kreshnikëve. Raportet e artistit Shahinaj me traditën e ndërtimit të lahutave në trevat e Pukës.

b.ha./Shqiptarja.com

Programe të tjera

Shiko të gjitha