Vitor Shahinaj, sekretet e krijimit të violinës

6 Shtator, 16:31

Zgjedhja e drurit të panjës, bredhit dhe të arrës në pyjet e malësisë së Pukës dhe procesi teknologjik sipas traditës së ndërtimit të instrumenteve popullore lahutë, sharki dhe cifteli.

Programe të tjera

Shiko të gjitha