Vjelja e ullinjve në QTTB

17 Nëntor 2020, 20:48 | Përditesimi i fundit: 2020-11-17 20:48:43

Ramo Merkohitaj, përgjegjës prodhimi I fidanëve të ullinjve dhe agrumeve në QTTB tregon metodat e reja të vjeljes së ullinjve me mekanizma të thjeshta që mund t’I përdorin edhe bujqit dhe vreshtarët e ullinjve në fshatrat e qarkut të Vlorës.

Programe të tjera

Shiko të gjitha