Vlorë, tre netë parodi e muzikë në teatrin ‘Petro Marko’! ‘Rroftë parodia’ recital i Afrim Agalliut e Agron Hamos

8 Qershor, 18:57

Dy parodistët e njohur të Vlorës, Afrim Agalliu dhe Agron Hamo kanë vënë në skenë shfaqjen “Rroftë Parodia” që shenjon 50-vjetorin e jetes se tyre artistike. Shfaqja do të jepet sërish sonte dhe nesër në teatrin “Petro Marko”