Vlorë/ U prishet skafi në mes të detit, policia shpëton 2 persona por gjobit drejtuesin e mjetit lundrues, nuk dispononte dokumentacionin e duhur

25 Qershor, 10:56

Dy persona janë shpëtuar ditën e djeshme nga policia pasi teksa lundronin me skaf në Karaburun, mjeti i tyre ka pësuar defekt dhe nuk është ndezur më.