Votojnë, miratohen dhe largohen! Kuvendi boshatiset, Nikolla kërkon bisedime jashtë rendit të ditës nga deputetët

22 Shtator, 16:14

Kryetarja e Kuvendit Lindita Nikolla ka kërkuar që deputetët të kryejnë bisedimet jashtë rendit të ditës. Megjithatë, pasi kanë votuar, deputetët kanë shpërfillur Nikollën dhe kanë boshatisur kuvendin.

  •  

Kategori të tjera